Direktlänk till inlägg 30 november 2012
Måste bara dela med mig av något så supergott.
Såg på youtube när det lagades till koreansk kyckling,
så var bara tvungen att testa :9
o jag kan inte påstå att någon av oss ångrade sig.
Så mummigt,
det blir det många fler ggr.
Först fick kycklingbenen ligga o dra i sala o peppar en halvtimma,
sedan tillsatte man rismjöl, potatismjöl, vanligt mjöl, bakpulver o ägg.
Blandande det bara rakt upp o ner med kycklingen.
Det blev inte smet, o inte kladdigt, utan bara ett skal liksom.
Sedan var det dags att fritera detta.
2 x 10 minuter.
Medan detta fick friteras så var det dags för såsen att tillredas.
Den bestod av finhackad vitlök som frästes,
ketchup, chilipasta, sirap, äppelcidervinäger o sesamfrön....
Sedan blandade man i detta med kycklingen...
Har inga andra ord,
än MUmS FILIBABBA ;)
Jag är en sådan som har lite svårt att boka, planera. Det blir en stress i mig som jag inte lyckats jobba bort sedan den tiden jag inte fick ihop alla måsten o krav som inte gick ihop med mitt liv. Då jag har/hade svårt att säga nej, gav mig själ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||||
|